Sähköasennukset yli 40 vuoden kokemuksella – Iisalmessa ja Pohjois-Savossa

Yhteystietoihin

Iisalmen Sähköpiste Oy hoitaa sähköasennukset yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla Iisalmessa ja koko Pohjois-Savossa. Voit siis luottaa asiantuntevaan palveluumme kaikissa sähköalan töissä.

 

Meillä on S2-sähköurakointioikeudet: teemme kaikki alle 1000 V sähkötyöt.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluistamme tai tilaa tarvitsemasi sähköasennukset!

Sähköurakointia avaimet käteen -palveluna

Teemme tarvittaessa kaikki sähköurakoinnit avaimet käteen -periaatteella. Myymme sekä hankimme myös halutut sähköalan tuotteet ja välineet asiakkaan tarpeiden mukaan sähköurakoiden ja -asennusten yhteydessä.

 

Sähköurakointi alkaa aina perusteellisella taustatyöllä. Suunnittelemme yksittäiset työvaiheet huolella, ja toteutamme ne oikeaoppisesti, kaikkia turvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen. Koulutettuina sähköalan ammattilaisina olemme tarkan työn tekijöitä. Emme koskaan hosu sähköurakointia tehdessämme, vaan etenemme rauhallisesti ja suunnitelmallisesti urakan alusta loppuun asti. Sähköurakointi päättyy, kun siivoamme työstämme aiheutuneet roskat ja jätteet pois.

 

Palveluitamme ovat muun muassa

1

  • sähköasennukset

  • sähköurakointi

  • turvallisuusjärjestelmät

Kun haluat lisätietoja yksittäisistä palveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelumme on aina osaavaa ja asiakaslähtöistä.

Ota yhteyttä Iisalmen Sähköpiste Oy:hyn

Meihin voit olla yhteydessä kaikissa sähköasennuksiin ja -töihin liittyvissä kysymyksissäsi. Jaamme mielellämme kanssasi laajan tietotaitomme ja hoidamme tarvitsemasi sähköasennukset nopealla aikataululla. 

 

Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Palvelualueemme kattaa koko Pohjois-Savon.

Yhteystietoihin

Käytössämme on ajanmukainen työvälineistö

Sähköasennuksista ei tulisi mitään ilman ajanmukaista ja monipuolista työvälineistöä. Pidämme työvälineistömme hyvin huollettuna, jotta se on aina käyttövalmis. Meillä on hallussa myös nykyaikaiset työmenetelmät, jotka takaavat sujuvan työskentelyn kohteessa kuin kohteessa. Hoidamme kinkkisemmätkin sähköasennukset ja -työt käden käänteessä laajaa asiantuntijuuttamme hyödyntäen.