Talotekniikan ammattilainen palvelee Pohjois-Savossa

Yhteystietoihin

Sähköasennuksiin erikoistunut Iisalmen Sähköpiste Oy on myös talotekniikan kokenut ja monipuolinen ammattilainen Pohjois-Savossa.

 

Taloautomaation avulla voidaan parantaa asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja toimivuutta sekä lisätä turvallisuutta. Meiltä saat laadukkaiden ja tyylikkäiden Ingenium-tuotteiden lisäksi pienkohteiden taloautomaatio- ja sähköjärjestelmiin asiantuntevan suunnittelun ja myös asennuksen.

Ota yhteyttä joustavasti palvelevaan perheyritykseemme!

KNX-taloautomaatiojärjestelmät

KNX-taloautomaatiojärjestelmät ovat laadukkaita, turvallisia sekä energiatehokkaita. Ne sopivat eri kokoisiin koteihin ja kiinteistöihin. Taloautomaatiojärjestelmällä pystyt hallitsemaan esimerkiksi kotisi lämmitys-, valaistus-, ilmanvaihto- ja turvajärjestelmien ohjausta kätevästi ja helposti. Järjestelmää voit hallita myös etänä. 

 

KNX-taloautomaatiojärjestelmät lisäävät asumisviihtyisyyttä ja turvallisuuden tunnetta merkittävästi. Ne nostavat myös kiinteistösi arvoa, joten niihin sijoittaminen kannattaa aina.

Älä epäröi kääntyä puoleemme, kun haluat lisätietoja taloautomaatiosta. Palvelemme sinua mielellämme. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.

Asennamme myös aurinkosähköjärjestelmät

Onko sinulla jo aurinkopaneelit asennettuina katollesi? Kiinnostaako sinua päästöttömän aurinkosähkön hyödyntäminen ja ostosähkön minimointi? Iisalmen Sähköpiste Oy:n apuun voit turvautua, kun suunnittelet aurinkosähköjärjestelmien käyttöönottoa. Myymme ja asennamme korkealaatuisia aurinkopaneeleja, jotka soveltuvat hyvin Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Meillä on pitkä kokemus aurinkopaneeleiden asennuksesta mitä erilaisimpiin kohteisiin. Aurinkosähköjärjestelmään sijoittaminen on aina kannattava, ekologinen teko, sillä aurinkosähkö on puhdasta energiaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä Iisalmen Sähköpiste Oy:hyn!

Ota yhteyttä Iisalmen Sähköpiste Oy:hyn, kun haluat keskustella lisää taloautomaatiosta ja sen mahdollisuuksista. Meiltä voit tilata myös tarvitsemasi sähköasennukset kilpailukykyiseen hintaan. Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

 

Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä sekä taloyhtiöitä, kaupunkeja ja kuntia koko Pohjois-Savon alueella. Meiltä saat aina asiakasystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Vastaamme myös kiireellisiin toimeksiantoihin mahdollisuuksiemme mukaan.

Yhteystietoihin