Sijoita aurinkosähköön Pohjois-Savossa

Yhteystietoihin

Pohjois-Savossa palveleva Iisalmen Sähköpiste Oy auttaa sinua mielellään kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissäsi.

 

Meiltä saat energiatehokkaat aurinkosähköratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Myymme ja asennamme Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin sopivat aurinkopaneelit.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Aurinkopaneelien asennus ammattitaidolla

Ennen kuin valitsemme ja asennamme käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivat aurinkopaneelit, kartoitamme tarkkaan energiankulutustasi. Talon koko ja sijainti sekä katon malli vaikuttavat kaikki siihen, miten monta aurinkopaneelia katollesi kannattaa asentaa. Kun olemme tehneet tarvittavat laskelmat ja kartoitukset, pystymme mitoittamaan aurinkosähköjärjestelmän kiinteistöllesi parhaiten sopivaksi. Tämä taas takaa sen, että ostosähkön tarve jää mahdollisimman alhaiseksi. 

 

Teemme aurinkopaneelien asennuksen rautaisella ammattitaidolla. Hoidamme asennustyöt kestävästi ja oikeaoppisesti, mikä takaa aurinkosähköjärjestelmän mahdollisimman tehokkaan toimimisen. Kun tilaat aurinkopaneelien asennuksen Iisalmen Sähköpiste Oy:ltä, voit olla varma, että asennustyöt tulevat heti kerralla kuntoon.

 

Kun haluat lisätietoja aurinkopaneeleista ja niiden asennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystietoihin

Aurinkosähkö on ympäristöystävällinen valinta

Aurinkosähkö on ympäristöystävällinen valinta, sillä sen tuottaminen ei aiheuta minkäänlaisia päästöjä. Sähkön hinnan nousu on inspiroinut monia asentamaan aurinkopaneelit kotinsa katolle.

 

Aurinkopaneelijärjestelmät ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Mikä parasta, huomaat yllättävän nopeasti, että ostosähkön tarve vähenee huomattavasti. Aurinkosähkö nostaa myös kiinteistösi arvoa merkittävästi.

Muut palvelumme

Sähköasennuksiin erikoistuneelta perheyritykseltämme voit tilata niin pienet sähkötyöt kuin laajemmat sähköurakoinnitkin avaimet käteen -palveluna. Olemme myös taloautomaation kokeneita ammattilaisia. Toimivan taloautomaation avulla voit lisätä asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja toimivuutta. 

Räätälöimme palvelumme aina joustavasti, asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen. 

Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa. Tästä syystä haluamme panostaa joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Olemme työskennelleet alalla jo yli 40 vuotta, joten voit olla varma osaavasta ja tehokkaasta palvelustamme.